NYTT TREKKDet er jo ikke sånn at livet stopper opp fordi om man har gjeld. man må jo bare tilpasse seg situasjonen og gjøre det beste ut av det.

Jeg er akkurat ferdig med et lønnstrekk. Men nye står i kø.... Ikke lett og prøve å forhandle seg frem til avtaler med kreditorene når man ikke har en eneste krone til overs å betale med. Da går jo alt til inkasso, så til namsmannen og forliksrådet.... Jeg vet ikke hvordan jeg gjør det da. Kan jeg for eksempel få stoppet lønnstrekk? Så få forhandlet frem avtaler?

Skulle ønske jeg kunne snakke med en som kunne hjelpe meg, men har ikke erfaring på hvem, hva eller hvor....

Men kr 650 000,- har krympet til under kr 350 000,-

Neste trekk starter på lønnen min i november. Kr 9400,- pr måned frem til og med oktober 2016.... Enda et år med 1000 kr i måneden å leve for....

 

Én kommentar

Mfj

18.10.2015 kl.19:55

Hei, syns det er så flott å lese at noen tørr å skrive om sine vanskelige ting, økonomi er noe veldig mange tar veldig personlig og ikke vil snakke om, så creds til deg som faktisk poster det så alle kan lese, har hatt min periode hvor jeg har slitt med økonomien. Det gikk riktig nok ikke så langt som lønnstrekk, men det er en vanskelig sirkel å komme seg ut av, men du står i allefall på og betaler. Har hørt om mange som har vært hos nav å snakket med rådgivere om dette, det som også går ant er å ta kontakt med banken din, å få pratet med en rådgiver der, de kan kanskje ikke hjelpe deg så mye men de vet i allefall hvor du kan få hjelp:-) stå på, hold motivasjonen oppe, å tenk på at en dag så er gjelda borte :) ha en fortsatt fin søndag:-)

Http://www.mfj.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Foralltidgjeld

Foralltidgjeld

44, Oslo

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits